Varför anlita hjälp med fastighetsservice?

Alla som är eller någon gång har varit fastighetsägare vet hur mycket arbete det kan innebära att sköta en fastighet. Både fastighetens inre och yttre kräver ständigt underhåll, drift och tillsyn. Detta kan handla om allt från att måla om fastighetens fasad och städa trapphuset till att åtgärda fel i olika lägenheter eller fixa elektriska problem.

Oavsett vad för typ av fastighetsservice det är du behöver hjälp med finns vi här för att hjälpa dig med detta. Vi har ägnat oss åt detta i många år och har därför full koll på vad det är vi sysslar med. När du vänder dig till oss kan du därför alltid känna dig trygg i det faktum att du kommer att få den hjälp du behöver.

Nöjda kunder är en av de absolut viktigaste sakerna för oss, och vi som företag blir aldrig nöjda förrän även du som kund blir det. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du behöver hjälp med fastighetsservice. Vi ser fram emot att kunna förse dig med den hjälp du är ute efter!

Du finner oss på Svangatan 2A

Vi är ett företag som har vårt kontor på Svangatan 2A i Göteborg. Har du vägarna förbi? Då är du varmt välkommen att besöka oss så kan vi diskutera den typ av fastighetsservice du är i behov av och ta en kopp kaffe tillsammans.

Vi har varit verksamma sedan 2008

Vi är ett företag som har varit verksamma inom branschen sedan 2008. Vi har alltså mer än 10 års erfarenhet av den, något som innebär att vi är experter på det vi gör! Just därför kan vi alltid förse dig med bästa möjliga service.